Σε συνεχή πτώση η οικοδομή

oikodomoi-11-12

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η «κατρακύλα» της οικοδομής, καθώς τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για τον Απρίλιο έδειξαν περαιτέρω μείωση 27,3% στον όγκο της ιδιωτικής οικοδομικής δραστηριότητας.

Οι εκδοθείσες άδειες της ιδιωτικής οικοδομικής δραστηριότητας ανήλθαν σε 1.024 οικοδομικές άδειες, που αντιστοιχούν σε 181,7 χιλιάδες m2 επιφάνειας και 684,1 χιλιάδες m3 όγκου.

Παρουσιάστηκε μείωση 5,2% στον αριθμό των οικοδομικών αδειών, 12,1% στην επιφάνεια και 27,3% στον όγκο, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2015. Το α΄ τετράμηνο φέτος, η ιδιωτική οικοδομική δραστηριότητα εμφανίζει μείωση 11,7% στον αριθμό των οικοδομικών αδειών, 17,9% στην επιφάνεια και 15,9% στον όγκο σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο Ιανουαρίου-Απριλίου 2015.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: To think tank μεταναστευτικής πολιτικής

Τα Think Tank Mεταναστευτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απαρτίζουν οι Βασίλης Κερασιώτης, Γιονούς Μουχαμμαντί, Ηλέκτρα Ζαπώνη, …