Επί 15 χρόνια «μαιμού» εργαζόμενος-Τελικά απολύθηκε

ptyxiaplasta

Επί 15 ολόκληρα χρόνια είχε καταλάβει τη θέση κάποιου άλλου που ίσως και σήμερα να είναι άνεργος.....Επί 15 χρόνια κανείς δεν είχε ψάξει ή δνε ήθελε να ψάξει τίποτα...Τώρα τον εντόπισαν και τον απέλυσαν.....
Ο λόγος για υπάλληλο στο Δήμο Λέρου, ο οποίος εργαζόταν και πληρωνόταν, αλλά είχε προσκομίσει πλαστό πτυχίο, όπως χιλιάδες άλλη από μία εποχή που μάλλον πολλοί γνώριζαν, αλλά για δικούς τους λόγους δεν μιλούσα!
Είχε προσληφθεί το 2001 ως μηχανοτεχνίτης αυτοκινήτων, με πτυχίο από το τη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή και μόλις τον περασμένο Απρίλιο, διαπιτώθηεκ σε έκτακτο έλεγχο, ότι δεν είχε αντίκρισμα το πτυχίο του γιατί η σχολή δεν επιβεβαίωσε τη γνησιότητα του!
Έτσι του κοινοποιήθηκε η απόλυσή του....
Τους μισθούς 15 ετών που πλήρωναν οι Έλληνες φορολογούμενοι θα τους επιστρέψει άραγε;
Ποινικά για κακούργημα λόγω πλαστογράφησης θα διωχθεί;


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Το νέο «στοίχημα» της χρηματιστηριακής αγοράς

Από τις αρχές του έτους η ελληνική χρηματιστηριακή αγορά κερδίζει 14,24% και βρίσκεται στην τέταρτη …