Εργαζόμενος τερμάτισε την ζωή του, ενώ τον αναζητούσε με αγωνία η υπηρεσία

 

astynomi

42 μόλις ετών ήταν ο αρχιφύλακας που βρέθηκε νεκρός  το πρωί της Πέμπτης, σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο όπου διέμενε στη Μυτιλήνη, καθώς είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι με το υπηρεσιακό του όπλο.

Από την υπηρεσία του τον αναζητούσαν γιατί δεν προσήλθε στο κέντρο κράτησης μεταναστών στη Μόρια, να αναλάβει τη βάρδιά του και τελικά λίγο αργότερα έφτασαν στην τραγική του εικόνα.

Είχε αποσπαστεί από αστυνομικό τμήμα στα Ιωάννινα, στο πλαίσιο ενεργειών του υπουργείου για την αντιμετώπιση των ολοένα αυξανόμενων αναγκών στα νησιά του Αιγαίου λόγω της προσφυγικής κρίσης και ίσως αυτό τον είχε καταβάλλει καθώς στο σημείωμα που άφησε δήλωνε απογοητευμένος από τη ζωή του.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κυριάκος Μητσοκάτκης: Σε Ημαθία και Πέλλα περιοδεύει την Παρασκευή

Αναλυτικά το αυριανό πρόγραμμα του πρωθυπουργού Σε Ημαθία και Πέλλα περιοδεύει αύριο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος …