Προσλήψεις στην Πυροσβεστική

jobccfxqccfjl4e073924a3755
Εκδόθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία η προκήρυξη θέσεων εργασίας για την κάλυψη αναγκών της, ώστε να αναλάβουν δράση στο αμέσως επόμενο διάστημα.
Ειδικότερα προκηρύσσει τον αναγκαίο αριθμό τακτικών και αναπληρωτών καθηγητών, που θα διορισθεί στην Πυροσβεστική Ακαδημία για την κάλυψη αναγκών διδασκαλίας στη Σχολή Ανθυποπυραγών και στη Σχολή Επιμόρφωσης και Μετεκπαίδευσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 με αποζημίωση, που καταβάλλεται για κάθε ώρα διδασκαλίας.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
1. Οι ενδιαφερόμενοι, καλούνται να υποβάλουν ή να αποστείλουν στην Πυροσβεστική Ακαδημία, οδός Μάτσα 32 , Τ.Κ. 145 64, Κάτω Κηφισιά Αττικής, τα δικαιολογητικά του κεφαλαίου V! της παρούσας, αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο άτομο ή ταχυδρομικά (συστημένα), από Παρασκευή 15-07-2016 μέχρι και την Παρασκευή 29-07-2016, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 08.00'-14.00'. Μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα γίνονται δεκτές αιτήσεις.
Για την ταχυδρομική (συστημένη) αποστολή θα λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία σφραγίδας ταχυδρομικής υπηρεσίας, δημοσίας ή ιδιωτικής και όχι η ημερομηνία παραλαβής από την Πυροσβεστική Ακαδημία.
Έντυπα αιτήσεων και πληροφορίες παρέχονται από το Γραφείο Μελετών Εκπαίδευσης και Μετεκπαίδευσης Αξιωματικών, Πυρονόμων και κατωτέρων οργάνων της Πυροσβεστικής Ακαδημίας (Τηλ. 210-6265132, 100 FAX. 210-6265133), και στην ιστοσελίδα www.fireservice.gr όπου θα εμφανίζεται και η παρούσα.
Στην ιστοσελίδα www.diavgeia.gov.gr θα δημοσιευτεί-ανακοινωθεί και η απόφαση διορισμού διδακτικού προσωπικού στη Σχολή Ανθυποπυραγών και στη Σχολή Επιμόρφωσης και Μετεκπαίδευσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος, για το ακαδημαϊκό έτος 2016¬2017. 9. Τα μαθήματα της Σχολής Ανθυποπυραγών πραγματοποιούνται στην έδρα της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Μάτσα 32 , Τ.Κ. 145 64 Κηφισιά Αττικής και τα μαθήματα της Σχολής Επιμόρφωσης και Μετεκπαίδευσης Αξιωματικών πραγματοποιούνται τόσο στην ανωτέρω έδρα της Πυροσβεστικής Ακαδημίας όσο και σε παράρτημα αυτής στην πόλη της Θεσσαλονίκης .
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρουσία του Ν. Δένδια η αναβίωση της μάχης των Οχυρών στο Ρούπελ

Ο κ. Δένδιας έκανε μία αναδρομή στα σημαντικά ιστορικά γεγονότα της εποχής Η ιστορική μνήμη …