Σκύλοι θα βρίσκουν τα χρήματά σας πριν τα βγάλετε "κρυφά"....

skilossss

Μέχρι και ειδικά σκυλιά θα επιστρατεύσει το υπουργείο Οικονομικών, τα οποία  θα αναλάβουν να εξερευνούν σε λιμάνια και αεροδρόμια για μετρητά που ετοιμάζονται να μεταφερθούν στο εξωτερικό λόγω των capital controls!

Και αυτό γιατί δεν επιτρέπεται η μεταφορά στο εξωτερικό μετρητών άνω των 2.000 ευρώ ανά φυσικό πρόσωπο και στις εξόδους της χώρας προβλέπονται έλεγχοι για την τήρηση του σχετικού ορίου.

Η ΓΓΔΕ στρέφεται για την απόκτηση των 4 σκύλων στη γερμανική αγορά με το ενδιαφέρον να συγκεντρώνουν ο γερμανικός ποιμενικός, τα λαμπραντόρ ή τα Μαλινουά. Επίσης, οι σκύλοι θα πρέπει να είναι απολύτως υγιείς, ηλικίας από 12 έως 24 μηνών και να έχουν περάσει επιτυχώς μια σειρά από ιατρικές εξετάσεις.

Μάλιστα έχει προωθηθεί η διαδικασία, με την συγκρότηση επιτροπής, η οποία θα αξιολογήσει και θα «προσλάβει» τέσσερις σκύλους που θα ανιχνεύουν τις αποσκευές των επιβατών στις πύλες εξόδου της χώρας για να εντοπίσουν τα ευρώ, που προορίζονται για το εξωτερικό.

ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΟΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΎΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ!!!


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: To think tank μεταναστευτικής πολιτικής

Τα Think Tank Mεταναστευτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απαρτίζουν οι Βασίλης Κερασιώτης, Γιονούς Μουχαμμαντί, Ηλέκτρα Ζαπώνη, …