Έως 3 Αυγουστου οι αιτήσεις 5 θέσεων

jobzitish
Στην κάλυψη των αναγκών του σε ιατρικό προσωπικό, προχωρά με την προκήρυξη πέντε θέσεων και υποβολή αιτήσεων, έως και τις 3 Αυγούστου στη γραμματεία του, το νοσοκομείο Χανίων.
Πρόκειται για ειδικευμένους γιατρούς με τον βαθμό του Επιμελητή Α΄, που σύμφωνα με την προκήρυξη αφορούν τις ειδικότητες ενδοκρινολογίας, χειρουργικής θώρακα, ουρολογίας, ρευματολογίας και στοματικής γναθοπροσωπικής χειρουργικής.
Με βάση την προκήρυξη, οι ενδιαφερόμενοι να καλύψουν τις συγκεκριμένες θέσεις θα πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις τους  νοσηλευτικού ιδρύματος.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πιερρακάκης: Τα Πειραματικά, πυλώνας στρατηγικής για βελτίωση σχολείων

Επιπλέον, σήμερα ολοκληρώθηκε και η διαδικασία απόδοσης τυχαίου αριθμού προτεραιότητας, σε περίπτωση ισοβαθμίας στα Πρότυπα …