Έρχεται και η συνδεδεμένη στα αιγοπρόβατα

κατσ-εα-φμ-2

Μετά την υπογραφή της υπουργικής απόφασης για τα βοοειδή, που καθορίστηκε στα 171,8 € ανά επιλέξιμο θηλυκό, αναμένεται εντός των ημερών και η αντίστοιχη απόφαση για τα αιγοπρόβατα.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της Ένωσης Αγρινίου, η συνδεδεμένη ενίσχυση για τα αιγοπρόβατα στις ορεινές περιοχές θα είναι περί τα 7,5 ευρώ ανά επιλέξιμο ζώο, ενώ για τις πεδινές η τιμή θα είναι 5 ευρώ ανά επιλέξιμο ζώο.

Πιθανότερη ημερομηνία πληρωμής είναι η επόμενη Παρασκευή 22 Ιουλίου. Φυσικά, οι πληρωμές θα συνεχιστούν και την εβδομάδα που έπεται της ημερομηνίας αυτής.

Σε ότι αφορά στην Εξισωτική Αποζημίωση του 2015, όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι θα καταβληθεί το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ο Κασσελάκης πέταξε το ακουστικό και αποχώρησε από τηλεοπτική συνέντευξη

Μια ερώτηση που του τέθηκε από τη Σίσσυ Χρηστίδου, τον έκανε να βγάλει το ακουστικό …