Σταθερά τα τέλη κυκλοφορίας του 2017(Οι Πίνακες)

telhmhna

Καμία μεταβολή δεν προβλέπεται στα ποσά των τελών του 2017, με βάση την αιτιολογική έκθεση και υπό την σύγκριση των υφιστάμενων διατάξεων με τις διατάξεις που αναγράφονται στο πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε, στις 13/7/2016, στη Βουλή, στην οποία σημειώνεται:

"Με τις προτεινόμενες διατάξεις του άρθρου 46 λαμβάνεται υπόψη για την επιβολή των τελών κυκλοφορίας, η πρώτη ταξινόμηση ενός οχήματος στην Ελλάδα ή σε χώρα της ΕΕ/ΕΟΧ. Κατ' αυτό τον τρόπο θεραπεύεται η διακριτική μεταχείριση, σε βάρος των οχημάτων που εισάγονται στην Ελλάδα μεταχειρισμένα με πρώτη ταξινόμηση σε άλλο κράτος μέλος της EE και του ΕΟΧ. Επίσης η εν λόγω ρύθμιση εισάγει αντικειμενικότερο κριτήριο ως προς την παλαιότητα ενός οχήματος."

Εξαίρεση αποτελούν τέλη για τις δοκιμαστικές πινακίδες

ΕΔΩ  οι πίνακες

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Λεωφόρο Κηφισίας

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών στη Λεωφόρο Κηφισίας, περιοχής Δήμου Κηφισιάς Λόγω εκτέλεσης εργασιών, το …