Το ΔΝΤ εξηγεί την αποτυχία του Ελληνικού προγράμματος

720_109393_6b9667352b-9fd337f44818ee46

Στην αποτυχία του Ελληνικού προγράμματος και στα αίτια, αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ Τζέρι Ράις, σημειώνοντας ότι "το ελληνικό πρόγραμμα αποτελεί ειδική περίπτωση, καθώς τα προγράμματα σε Πορτογαλία, Ιρλανδία, Κύπρο κ.α. τα προγράμματα ήταν πιο αποτελεσματικά."

"Υπάρχουν πολλοί και σύνθετοι λόγοι για τους οποίους το ελληνικό πρόγραμμα δεν ήταν πετυχημένο. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για να έχουμε ένα πρόγραμμα που θα κάνει την ελληνική οικονομία ένα πιο υγιές και βιώσιμο μέρος. Η Ελληνική οικονομία δεν είναι εκεί όπου θα ήθελε ο καθένας όσον αφορά στην ανάπτυξη και την απασχόληση. Η αξιολόγηση της αγοράς εργασίας συνεχίζεται και αναμένουμε να υπάρξουν μεταρρυθμίσεις, με στόχο να υπάρξει ευθυγράμμιση με τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές", κατέληξε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που παρεχώρησε.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Λεωφόρο Κηφισίας

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών στη Λεωφόρο Κηφισίας, περιοχής Δήμου Κηφισιάς Λόγω εκτέλεσης εργασιών, το …