Υποβολή αιτήσεων για Κοινωνικό Παντοπωλείο

koinoniko-pantopoleio
Ξεκίνησε η κατάθεση αιτήσεων για παροχή ειδών από άτομα που αδυνατούν να επιβιώσουν μη έχοντας έσοδα και χρειάζονται την ενίσχυση από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.
Οι αιτήσεις θα κατατίθενται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Γενικό Πρωτόκολλο του Δήμου (Κοραή 36 και Αγίου Γερασίμου ισόγειο – Μοσχάτο) και στο Πρωτόκολλο της Δημοτικής Κοινότητας Ταύρου (Πειραιώς και Επταλόφου – Ταύρος), έως τις 10 Αυγούστου.
Τα έντυπα των αιτήσεων και τα δικαιολογητικά θα διατίθενται: Για τη Δημοτική Κοινότητα Μοσχάτου: από το Γενικό Πρωτόκολλο του Δήμου (Κοραή 36 & Αγ. Γερασίμου) καθώς επίσης από το Γραφείο Ενημέρωσης (πλατεία ΗΣΑΠ) Για τη Δημοτική Κοινότητα Ταύρου: από το Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας (Πειραιώς και Επταλόφου, κτίριο.
Περισσότερες πληροφορίες, στα τηλέφωνα του τμήματος Κοινωνικής Μέριμνας: Μοσχάτο 210 9418655, Ταύρος 2103462125.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα δημοσκόπηση της MARC για τον ΑΝΤ1

Νέα δημοσκόπηση της MARC για λογαριασμό του ΑΝΤ1 Συγκεκριμένα στην εκτίμηση αποτελέσματος, ΝΔ 33,8%, ο …