Θέσεις για Φύλακες

jobdream-
Τα φυσικά πρόσωπα που απασχολούνταν ή απασχολούνται στην παροχή υπηρεσιών φύλαξης του, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, μέσω υποβολής σχετικής αίτησης για τη σύναψη ατομικής σύμβασης μίσθωσης έργου για την Υπηρεσία Φύλαξης για οκτώ (8) υπαλλήλους από τους οποίους οι τέσσερις (4) θα εργάζονται με οκτάωρη απασχόληση και οι υπόλοιποι τέσσερις (4) με εξάωρη απασχόληση, καλεί το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Η διάρκεια των Οκτώ (8) Ατομικών Συμβάσεων παροχής υπηρεσιών για την φύλαξη θα είναι χρονικής διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών.

Τα δικαιολογητικά κατατίθενται στη Γραμματεία του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, Ρίον Πατρών, κτίριο Διοίκησης, ισόγειο, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο, από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, (με θέμα: «Εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη σύναψη σύμβασης παροχής υπηρεσιών για την φύλαξη των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών») στη Διεύθυνση: ΡΙΟΝ ΠΑΤΡΩΝ, ΤΚ 26504 Τμήμα Γραμματείας.

Πληροφορίες στην Ιστοσελίδα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών (www.pgnp.gr). Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, να αναρτηθεί στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, καθώς και στην Ιστοσελίδα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα: Σε λειτουργία από σήμερα η ιστοσελίδα - Το μήνυμα του πρώην πρωθυπουργού

Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρεται στους στόχους του Ινστιτούτου  Σε λειτουργία έχει τεθεί από σήμερα η …