Ξανά σε απεργιακούς ρυθμούς το MEGA

mega-620x320
Νέες κυλιόμενες στάσεις εργασίας για το δημοσιογραφικό προσωπικό στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA και στην ιστοσελίδα megatv.com, αποφάσισε νσ κηρύξει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, μη επιτρέποντας την εκπομπή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού.
Το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων:
• Από τις 18.00 έως τις 22.00 του Σαββάτου, 16 Ιουλίου 2016, για τους δημοσιογράφους του τηλεοπτικού σταθμού Mega και από τις 20.00 εως τις 24.00 για τους δημοσιογράφους της ιστοσελίδας megatv.com.
• Από τις 18.00 έως τις 22.00 της Κυριακής, 17 Ιουλίου 2016, για τους δημοσιογράφους του τηλεοπτικού σταθμού Mega και από τις 20.00 εως τις 24.00 για τους δημοσιογράφους της ιστοσελίδας megatv.com.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ υπενθυμίζει ότι οι απεργιακές κινητοποιήσεις συνεχίζονται έπειτα από την αθέτηση της δέσμευσης της εργοδοσίας να καταβάλει τις οφειλόμενες αποδοχές του β' 15θημέρου του Απριλίου, του Μαΐου και του Ιουνίου 2016 στους συναδέλφους δημοσιογράφους, καθώς και την ελλειπή πληροφόρηση των εργαζομένων, γεγονός το οποίο δημιουργεί κλίμα ανασφάλειας και αβεβαιότητας.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ ζητεί:
• Την καταβολή όλων των οφειλομένων αποδοχών προς τους συναδέλφους δημοσιογράφους.

• Την ενημέρωση όλων των εργαζομένων επί των προβλημάτων που αφορούν στη λειτουργία του τηλεοπτικού σταθμού."


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ: Νέα πρόκληση της Τουρκίας, που η κυβέρνηση κάνει ότι δεν βλέπει

 Το ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι ο διάλογος με την Τουρκία δεν μπορεί να γίνεται στο κενό …