Πάτρα: Ξεχάστηκαν οι κινητοποιήσεις για το "Ποτέ την Κυριακή"

13734634_10208907836586939_191744458_n

Εξασθένισε πλήρως στην Πάτρα, κάθε κίνημα αντίστασης στο "Ποτέ την Κυριακή", όπως διαφαίνεται από την φωτογραφία του ergasianews.gr, που δέιχνει μία άδεια Αγίου Νικολάου.....Εκεί που κάποτε τέτοια ημέρα υπηραχαν κινητοποιήσεις και κλείσιμκο των πολυκαταστημάτων, σε ένδειξη αντίδρασης στην λειτουργία της αγοράς τις Κυριακές.

Τις δικές μας διαπιστώσεις, εντόπισε και η παράταξη "ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΟΙ", με μία όλο νόημα ανακοίνωση:

"Δυστυχως για ακομη μια κυριακη το προεδρειο του συλλογου εμπορουπαλληλων πατρας εξυπηρετωντας τα συμφεροντα διαφορων εργοδοτικων κυκλων που θελουν ανοικτα τα καταστηματα τις κυριακες ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΗΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ για ενα απο τα πιο σημαντικα ζητηματα που απασχολουν τους εμπορουπαλληλους της πατρας και της ελλαδος, ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. Με λυπη μας εμεις οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΟΙ θελοντας να συμμετεχουμε σε αυτες τις κινητοποιησεις κατεβηκαμε στο κεντρο της πατρας και ειδαμε ολο το προεδρειο του συλλογου ΑΠΩΝ απο τους αγωνες, ουτε ντουντουκες ουτε φυλλαδια ουτε η προεδρος ουτε η γραμματεας ουτε ο αντιπροεδρος ουτε η ταμιας κτλ ΚΑΝΕΝΑΣ. Το προεδρειο ανημπορο να μπορεσει να διοικησει τον συλλογο αφου εδω και καιρο εχει χασει την εκτιμηση των εμπορουπαλληλων αλλα και του συνδικαλιστικου κινηματος αντι να παραιτηθει προτιμα να μετατρεψει αυτον τον ιστορικο και αγωνιστικο συλλογο σε ενα συλλογο-ΣΦΡΑΓΙΔΑ φαντασμα.... Και εμεις οι εμπορουπαλληλοι αναρωτιομαστε ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΟ; η ειμαστε απροστατευτοι και μονοι στην εργοδοτικη αυθαιρεσια; Εμεις σαν ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΟΙ συνεχιζουμε να δινουμε την μαχη για τους εμπορουπαλληλους και καλουμε το προεδρειο ακομη και τωρα ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Σε αυτους τους δυσκολους εργασιακους καιρους για τους εμπορουλαλληλους χρειαζεται μερακι και διαθεση για αγωνες, κατι το οποιο εχει απωλεσει εδω και παρα πολυ καιρο το προεδρειο προκαλωντας ζημια στον συλλογο εμπορουπαλληλων γι αυτο ζηταμε και την παραιτηση τους

Μετα τιμης

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΟΙ"


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Έξι στις 10 επιχειρήσεις δηλώνουν ζημιές ή μηδενικά κέρδη - Τα στοιχεία της ΑΑΔΕ

Ο αριθμός των επιχειρήσεων που δήλωσαν μηδενικά κέρδη βρέθηκε στο χαμηλότερο επίπεδο από το 2013 …