Σύλληψη για "φωτογράφο" ανηλίκων

fotografiki_b2

40χρονος Γερμανός συνελήφθη στη Σάμο με τις κατηγορίες του αδικήματος της πορνογραφίας ανηλίκων και της παράβασης της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.
Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο 40χρονος φέρεται το τελευταίο δεκαήμερο τουλάχιστον να φωτογράφιζε ανήλικα κορίτσια σε παραλίες της Σάμου, δόνοντας έμφαση στα ιδιαίτερα σημεία του σώματός τους.

Μάλιστα από την έρευνα των αστυνομικών αρχών, στο δωμάτιο ξενοδοχείου που διέμενε στη Σάμο,εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μία φωτογραφική μηχανή, δύο κάρτες μνήμης και δύο κινητά τηλέφωνα.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

e-ΕΦΚΑ. Επανυπολογισμός συντάξεων και αναδρομικά συνταξιούχων

Επανυπολογισμός συντάξεων και αναδρομικά συνταξιούχων. Ο e-ΕΦΚΑ με συνέπεια, επίπονη επεξεργασία και εντατικό επανέλεγχο, καταβάλλει …