ΔΕΔΔΗΕ: Με νέες υπηρεσίες το τηλεφωνικό του κέντρο για τους καταναλωτές

deddie

Σε εφαρμογή από σήμερα οι καινούργιες υπηρεσίες προς τους καταναλωτές της ΔΕΗ, από το τηλεφωνικό Κέντρο Ενημέρωσης Πελατών του ΔΕΔΔΗΕ 11500, που θα δέχεται και αιτήματα σχετικά με:

  •  Έλεγχο μετρητή
  •  Μετατόπιση παροχής – παροχών
  •  Μεταβολή συμφωνημένης ισχύος (επαύξηση ή μείωση) υφιστάμενης παροχής.

Το ωράριο λειτουργίας του τηλεφωνικού κέντρου είναι από τις 07.00 έως τις 19.00, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ταυτόχρονα οι καταναλωτές μπορούν να αναγγέλουν τηλεφωνικά τις ενδείξεις της τακτικής καταμέτρησης του μετρητή ηλεκτρικής ενέργειας του ακινήτου τους καθώς και να υποβάλουν αίτηση για τοποθέτηση μετρητή με χρονοχρέωση (νυκτερινό) στην ηλεκτρική παροχή τους.

Το τηλεφωνικό Κέντρο Ενημέρωσης Πελατών 11500 ξεκίνησε να λειτουργεί πριν από ένα χρόνο και παρέχει πληροφόρηση για όλα τα ζητήματα που εμπίπτουν στις αρμοδιότητες του ΔΕΔΔΗΕ, ως Διαχειριστή του Δικτύου Διανομής (συνδέσεις στο Δίκτυο, μεταβολές σε υφιστάμενες παροχές, καταμέτρηση, Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο κλπ).


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρεύμα: Πως διαμορφώνονται οι τιμές στα τιμολόγια Οκτωβρίου

Τα νέα τιμολόγια θα ανακοινωθούν την ερχόμενη Τρίτη 1η Οκτωβρίου οπότε θα έχει «κλείσει» η …