Εποχιακό προσωπικό θα προσληφθεί µε σύµβαση εργασίας

jobgraphic-design-

Εποχιακό προσωπικό µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικού αριθµού ενός (1) ατόµου – εργατών γενικών καθηκόντων (υδρονοµέων) κατηγορίας ΥΕ, προς κάλυψη κατεπειγουσών εποχιακών και πρόσκαιρων αναγκών και συγκεκριµένα για την κάλυψη αναγκών ασφαλούς και ακίνδυνης λειτουργίας των κλειστών υπό πίεση αγωγών στην Υπηρεσία Άρδευσης της ∆ηµοτικής Ενότητας Στυµφαλίας, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει ο ∆ήµος Σικυωνίων.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο γραφείο προσωπικού του ∆ήµου Σικυωνίων (∆/νση: Γ.Γεννηµατά 2, ισόγειο, τηλ.:27423-60148) κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες και αρµόδια για την παραλαβή είναι ο υπάλληλος κ. Βλάσιος Γεωργίου. Οι ενδιαφερόµενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά µέσα σε προθεσµία πέντε (5) ηµερών από την ανάρτηση της ανακοίνωσης στο χώρο ανακοινώσεων του ∆ήµου.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ∆ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

1. Κυρωµένο Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνοµικής τους ταυτότητας.

2. Υπεύθυνη δήλωση για πιθανό κώλυµα υπέρβασης της 2µηνης απασχόλησης.

3. Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισµού που προβλέπονται για τους µόνιµους υπαλλήλους του πρώτου µέρους του ν. 3584/07


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια: Με άνοδο οι μετοχές στο ξεκίνημα των συναλλαγών

Ο υποδείκτης των μετοχών τεχνολογίας ήταν αυτός με τα μεγαλύτερα κέρδη, σημειώνοντας άλμα 1,2% Άνοδο …