Εργατικό και τεχνικό προσωπικό για 10 θέσεις

jobAAEAAQAAAAAAAAXyAAAAJDY3NDJmYjIwLTMwOWEtNDJiMC1hNTJiLTVjMWI2M2EzYjY1Yw

Εργατικό και τεχνικό προσωπικό για απασχόληση στον καθαρισµό των κοινόχρηστων χώρων όλων των τοπικών κοινοτήτων, ύστερα από την υπ’ αριθ. 157/2016 απόφαση του ∆.Σ, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει για µέχρι και πέντε ηµεροµίσθια κατ’ άτοµο το µήνα, συνολικού αριθµού δέκα (10) ατόµων, προς κάλυψη των αναγκών του, ο  ∆ήµος Βιάννου.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ∆ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

  1. Κυρωµένο Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνοµικής τους ταυτότητας
  2. Πιστοποιητικό Γέννησης
  3. Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισµού που προβλέπονται για τους µόνιµους υπαλλήλους του πρώτου µέρους του Ν.3584/2007.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του ∆ήµου Βιάννου (∆/νση: Άνω Βιάννος, τηλ.: 28953 40141) και αρµόδιος για την παραλαβή είναι η υπάλληλος Καµπιτάκη Μαρίνα κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες.

Οι ενδιαφερόµενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά µέσα σε προθεσµία πέντε (5) ηµερών από την επόµενη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του ∆ήµου, δηλαδή από 16-07-2016 έως και 20-07-2016.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κωνσταντινόπουλος: Ο Ανδρουλάκης δεν θα μας πάει μπροστά

«Πρέπει να βρούμε "πρωθυπουργίσιμο" πρόσωπο», συμπλήρωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αιχμές κατά του προέδρου του …