Η τραγωδία στο Μπατακλάν: Οι τζιχαντιστές ξεκοίλιασαν τα θύματά τους(VIDEO)

bataclan-1

Στη δημοσιότητα 9 μήνες μετά ήρθαν στοιχεία για τα βασανιστήρια που έζησαν τα θύματα των τζιχαντιστών στο Μπατακλάν, τον περασμένο Νοέμβριο, καθώς οι σοροί τους βρέθηκαν βεβηλωμένοι με κομμένα τα γεννητικά τους όργανα, εκτεθειμένα τα εντόσθια τους και με βγαλμένα τα μάτια τους...

Όλες οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, περιγράφονται στην έκθεση της ειδικής επιτροπής της Γαλλικής Εθνοσυνέλευσης που έχει αναλάβει την έρευνα της υπόθεσης και η οποία παρουσιάστηκε στους υπευθύνους της Γαλλίας, συγκλονίζοντας όμως την υφήλιο.

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή του για έναν πατέρα. Συγκεκριμένα ανέφερε για τον γιο του πως ήταν ξεκοιλιασμένος και με τους όρχεις στο στόμα του. Ο ερευνητής Κριστιάν Σεν κατέθεσε πως ορισμένα από τα πτώματα που βρέθηκαν στο Μπατακλάν ήταν ακρωτηριασμένα από τις εκρήξεις και τα όπλα. «Πολλοί από τους αστυνομικούς δεν κρατήθηκαν. Έκαναν εμετό αντικρίζοντας το θέαμα», τόνισε.

Στην κατάθεση του ο επικεφαλής των ερευνών και νομοθέτης, Ζορτζ Φενέχ, στην εξεταστική επιτροπή της γαλλικής εθνοσυνέλευσης, επικαλούμενος την ηλεκτρονική απομαγνητοφώνηση με μαρτυρίες 200 ωρών, μέσα στο Μπατακλάν, ανέφερε βρέθηκαν διαμελισμένα πτώματα.


 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια: Με άνοδο οι μετοχές στο ξεκίνημα των συναλλαγών

Ο υποδείκτης των μετοχών τεχνολογίας ήταν αυτός με τα μεγαλύτερα κέρδη, σημειώνοντας άλμα 1,2% Άνοδο …