Ξεκινούν οι 12.656 προσλήψεις-Έναρξη αιτήσεων

ERGASIA-JOBS-4747-1560x690_c
Εντός της τρέχουσας εβδομάδας θα ξεκινήσει το 2ο μέρος του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ που στο οποίο εντάσσονται 34 επιπλέον δήμοι από τους 17 που είχαν ενταχθεί στο 1ο μέρος του προγράμματος και χαρακτηρίζονται ως δήμοι θύλακες υψηλής ανεργίας.
Στους 17 δήμους που θα ξεκινήσει μέσα στην εβδομάδα η υποβολή των αιτήσεων θα επιλεγούν συνολικά 12.656 άνεργοι και πρόκειται για τους δήμους:
  • Αγίας Βαρβάρας, Αιγάλεω, Αλεξανδρείας, Αχαρνών, Βέροιας, Γρεβενών, Δέλτα, Δράμας, Ηλίδας, Θεσσαλονίκης, Ιλίου (Νέων Λιοσίων), Καρδίτσας, Καστοριάς, Κιλκίς, Κοζάνης, Κύμης-Αλιβερίου, Λαγκαδά, Λαμιέων, Λαυρεωτικής, Λεβαδέων, Μεγαρέων, Νάουσας, Ναυπακτίας, Νεάπολης-Συκέων, Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη, Ξάνθης, Ορεστιάδας, Πατρέων, Πετρούπολης, Πρέβεζας, Πύργου, Τρικκαίων, Φλώρινας, και Χαλκηδόνας.
Στο 3ο μέρος τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, θα συμμετάσχουν και οι εναπομείναντες 274 δήμοι της χώρας στους οποίους θα γίνουν 20.000 προσλήψεις.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: Πρέπει να σοβαρευτούν, αλλιώς θα μας βρουν απέναντι

Ο πρωθυπουργός κάλεσε την ηγεσία της Βόρειας Μακεδονίας να σταματήσει τα μικροκομματικά παιχνιδάκια, συμπληρώνοντας ότι …