70 οι συνολικές προσλήψεις στη νοσοκομειακή καθαριότητα

job2015-best-worst-cities-to-find-a-

Προσκαλούμε τους ενδιαφερόμενους (φυσικά πρόσωπα) σε εκδήλωση ενδιαφέροντος για σύναψη εβδομήντα (70) ατομικών συμβάσεων μίσθωσης έργου με το Γ.Ν. ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ- ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ για τις υπηρεσίες καθαριότητάς του και συγκεκριμένα:

Για την Νοσηλευτική Μονάδα Σισμανόγλειο και τις μονάδες ευθύνης της, ήτοι Ιατροπαιδαγωγικό Κέντρο Πάλληνης – Ξενώνες :

1)«ΞΕΝΙΟΣ ΦΛΥΕΥΣ»,

2) Ξενώνας «ΤΟ ΣΠΙΤΙ»,

3) Ξενώνας «ΟΡΜΟΣ» : εβδομήντα (70) εργαζόμενοι, ήτοι καθαριστές – καθαρίστριες.

Επίσης, απαιτείται εκ των εβδομήντα (70) απασχολούμενων-καθαριστών-καθαριστριών οι τρείς (3) να έχουν εμπειρία στον χειρισμό των περιστροφικών και πλυστικών μηχανών του Τομέα Καθαριότητας.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δυνατότητα συμμετοχής σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 97 του Ν.4368/2016 και την αριθμ.πρωτ.Γ.Π.οικ.22273/22.03.2016 εγκυκλίου Υπουργείου Υγείας, έχουν τα φυσικά πρόσωπα (ιδιώτες) που εξακολουθούν να απασχολούνται ή απασχολούνταν στις υπηρεσίες καθαριότητας των κτιρίων του Γ.Ν. ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ-ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ- ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ, με οποιαδήποτε έννομη σχέση εργασίας, είτε στα πλαίσια σύμβασης έργου ή εργασίας αορίστου ή ορισμένου χρόνου, που είχε καταρτιστεί μεταξύ του Γ.Ν. ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ-ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ- ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ και του ενδιαφερομένου φυσικού προσώπου, εφόσον η παροχή της εργασίας ήταν αυτοπρόσωπη από το ενδιαφερόμενο πρόσωπο, χωρίς την απασχόληση από αυτό προσωπικού, είτε στα πλαίσια σύμβασης με σχέση εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου που είχε καταρτιστεί μεταξύ του ενδιαφερόμενου ιδιώτη και οποιουδήποτε τρίτου (φυσικό πρόσωπο, ως ατομική επιχείρηση ή νομικό πρόσωπο), στον οποίο είχε ανατεθεί η υπηρεσία παροχής καθαριότητας στο Γ.Ν. ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ-ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ- ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

HENKEL ΕΛΛΑΣ: Πρόστιμο 395.125 ευρώ στην πολυεθνική εταιρεία

Η παράβαση αφορά καθαριστικά προϊόντα (απορρυπαντικά και άλλα) ευρείας κατανάλωσης Mε απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης, …