Δημοσιεύτηκαν 300.000 emails του κόμματος Ερντογάν-Οι συνομιλίες πριν το πραξικόπημα!(Έγγραφα)

toyrkiastoixe

Bάση δεδομένων με 294.548 emails και χιλιάδες επισυναπτόμενα αρχεία, μέχρι λίγες ημέρες πριν από την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία έως και τις έως τις 6 Ιουλίου 2016, από εσωτερικές επικοινωνίες στο κυβερνών κόμμα της Τουρκίας, δημοσίευσαν τα WikiLeaks.

Εκείνη την στιγμή μάλιστα εξελίχθηκε ένας πραγματικός πόλεμος διαδικτυακής επίθεσης, με τα WikiLeaks, να το καταγγέλλουν στο στο Twitter και να καταφέρνουν στο τέλος να δημοσιοποιήσουν τα αρχεία που κατείχαν.

Υποστηρίζουν πως "έχουμε επαληθεύσει το υλικό και την πηγή, η οποία δεν συνδέεται με κανέναν τρόπο με τα στοιχεία πίσω από την απόπειρα πραξικοπήματος ή οποιοδήποτε αντίπαλο κόμμα ή χώρα".

ΕΔΩ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

Να γνωρίζετε πάντως  ότι δεν είναι τόσο εύκολη η πρόσβαση και συχνά, όταν κάποιος χρήστης προσπαθεί να μπει στα δεδομένα, τον «πετάει» έξω, με το μήνυμα πως «η σελίδα είναι εκτός λειτουργίας».


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα Αριστερά: «Στον πάτο της ΕΕ στην ελευθερία του Τύπου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά»

Ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς για τα αποτελέσματα του Παγκόσμιου Δείκτη Ελευθερίας του Τύπου «Ουραγός στην …