ΠΟΕ-ΔΟΥ: 30 δις οι φόροι των Ελλήνων μέχρι τέλος του έτους!

eforiapoe-doy_

Στο Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ-ΔΟΥ, τέθηκε το ζήτημα της υπερφορολόγησηςτων Ελλήνων μέσα στο 2016, από το οποίο εκδόθηεκ η απόφαση αυτή:

«Είναι η μόνη σίγουρη συνταγή αποτυχίας και οπισθοδρόμησης. Ειδικά το β΄ εξάμηνο του 2016 θα είναι εφιαλτικό, αφού οι πολίτες θα κληθούν να πληρώσουν πάνω από 26 δισ. σε φόρους, δίχως να υπολογίζονται τα πρόσθετα μέτρα που ψηφίστηκαν πρόσφατα στη Βουλή και ανεβάζουν το λογαριασμό πάνω από 30 δισ.

Με την αποτυχία των δημοσιονομικών στόχων, το Γ.Σ. της ΠΟΕ-ΔΟΥ καταδικάζει όλα εκείνα τα δημοσιεύματα που εντέχνως μετακυλίουν την ευθύνη της αποτυχίας των δημοσιονομικών στόχων στους υπαλλήλους»

Το Γ.Σ. της ΠΟΕ-ΔΟΥ ζητεί τη μεταφορά όλων των υποθέσεων «που βρίσκονται στα ντουλάπια του ΣΔΟΕ και σχετίζονται με όλες τις αμαρτίες των κυρίαρχων οικονομικών συμφερόντων των τελευταίων 40 χρόνων που λεηλάτησαν τον πλούτο της χώρας και υποθήκευσαν το μέλλον του ελληνικού λαού», και προκειμένου να ολοκληρωθεί ο έλεγχος αυτών των υποθέσεων 3.000 προσλήψεις εφοριακών."

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ανδρουλάκης: Η Ευρώπη που οραματιζόμαστε είναι της αλληλεγγύης

Συνάντησε ταχυμεταφορείς στη Θεσσαλονίκη με τον υποψήφιο για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Νίκολας Σμιτ «Η Ευρώπη …