3μηνη κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην Τουρκία(VIDEO)

erntogan2

Με διάγγελμά του ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν, ανακοίνωσε ότι για τους επόμενους τρεις μήνες η χώρα του εισέρχεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, με την σύμφωνη θέση του τουρκικού υπουργικού συμβουλίου, στην συνεδρίαση του οποίου προήδρευσε.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ενεργοποίησε το άρθρο 120 του τουρκικού συντάγματος, το οποίο δίνει δυνατότητα κήρυξης κατάστασης έκτακτης ανάγκης.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Στο Ισραήλ την Κυριακή - Θα συναντηθεί με Νετανιάχου, Χέρτζογκ

Ελλάδα και Ισραήλ διατηρούν στενές εμπορικές, αλλά και στρατιωτικές σχέσεις, με διερυνόμενο πεδίο συνεργασίας Το …