Στάση εργασίας στον ΟΑΣΘ-Πως θα κινηθούν τα δρομολόγια

oasa2-696x467

Στάση εργασίας λόγω της μη καταβολής της μισθοδοσίας του Ιουνίου θα πραγματοποιήσουν και σήμερα οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ.

Συγκεκριμένα οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ θα πραγματοποιήσουν:  Στάση εργασίας σήμερα από 21:00΄μ.μ. έως τη λήξη της βάρδιας

Η νυκτερινή λεωφορειακή γραμμή Νο 78Ν «ΚΤΕΛ – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ» θα λειτουργήσει κανονικά από τις 22:10΄ έως 06:25΄, όπως επίσης και τα ειδικά διασκευασμένα λεωφορεία για τη δωρεάν μετακίνηση των Α.με.Α..

«Η καθυστέρηση καταβολής της μισθοδοσίας του μηνός Ιουνίου 2016 δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα της Διοίκησης του Ο.Α.Σ.Θ., αλλά στις συσσωρευμένες οφειλές του Ελληνικού Δημοσίου και την ιδιαίτερη δυσχερή οικονομική κατάσταση. Ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη και την κατανόηση από όλους τους πολίτες του Νομού Θεσσαλονίκης», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ο ΟΑΣΘ.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο - Κλείσιμο: Πτώση 0,28%, στα 157,09 εκατ. ευρώ ο τζίρος

Η αγορά παρουσίασε καλύτερη εικόνα σε σχέση με αυτή των ευρωπαϊκών αγορών οι οποίες κατέγραφαν …