Θέση εργασίας σε μεγάλη εταιρεία Ηλεκτρικών

jobs-jobs
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πανεπιστημιακές σπουδές (ΑΕΙ/ΤΕΙ/Ιδιωτικό Κολέγιο), κατά προτίμηση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, προϋπηρεσία τουλάχιστον 2-4 ετών στο χώρο των καταστημάτων λιανικής, σε θέση με ευθύνη ομάδας, ισχυρές ηγετικές ικανότητες και επιχειρηματικό προσανατολισμό, πολύ καλές επικοινωνιακές και οργανωτικές δεξιότητες και καλή γνώση Αγγλικών (προφορικά και γραπτά) και χρήσης Η/Υ, προκειμένου να καταλάβουν την θέση του διευθυντικού στελέχους στο κατάστημα "ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ" στην Πάτρα.
Για περαιτέρω πληροφορίες και για την αποστολή βιογραφικών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα: http://corporate.kotsovolos.gr/gr/kariera-stin-kotsovolos/ergasteite-stin-kotsovolos/


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ανδρουλάκης: Στόχος μας η μακροπρόθεσμη ευημερία του λαού

«Νίκη του ΠΑΣΟΚ σημαίνει ευημερία και προοπτική για όλους τους Έλληνες» δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης …