94 νέες θέσεις εργασίας προκηρύχθηκαν από γνωστή Οργάνωση

3D_Printing_Jobs
3 παράλληλες δράσεις στα πλαίσια του Ταμείου για το Άσυλο, τη Μετανάστευση και την Ενσωμάτωση (Τ.Α.Μ.Ε.) – Asylum, Migration and Integration Fund – Emergency Assistance of the DG Directorate General Migration and Home Affairs, θα υλοποιήσει τΤο Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Γιατροί του Κόσμου – Ελληνική Αντιπροσωπεία, για το έργο “Emergency support to assist most vulnerable migrants stranded in Greece” σε συνεργασία με το Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης.
Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να αποστείλουν τα παραπάνω δικαιολογητικά συμμετοχής σε κλειστό φάκελο με αναφορά στη θέση εργασίας και σε ποια δράση(α), (β) ή (γ), στη Γραμματεία της Αναθέτουσας Αρχής, έως την Πέμπτη 28/07/2016 και ώρα 17.00 μ.μ., στη διεύθυνση: ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ Σαπφούς 12, ΤΚ 105 53, Αθήνα, 5ος όροφος
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κύριο Δημόπουλο Χρήστο, την κυρία Ρετινιώτη Αθανασία και τον κύριο Υφαντή Αναστάσιο στην ηλεκτρονική διεύθυνση: shelter@mdmgreece.gr.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δένδιας: Στα Επιτηρητικά Φυλάκια Στρογγύλης και Ρω

Ευχές με στελέχη του υπουργείου και οπλίτες αντάλλαξε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας  Ο Υπουργός Εθνικής …