Απεργία και συγκέντρωση των Εργαζομένων της Μαρινόπουλος

marinopoylo-sygkent

Σε 24ωρη απεργία έχουν προχωρήσει σήμερα τα μέλη του Σωματείου Εργαζομένων της Μαρινόπουλος Θεσσαλονίκης και του κλαδικού σωματείου Εμποροϋπαλλήλων – Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αττικής, σε ένδειξη  διαμαρτυρίας για την καθυστέρηση καταβολής της μισθοδοσίας, μιας και μέχρι τώρα  έχουν λάβει μόνο το επίδομα αδείας και ένα μικρό ποσοστό – της τάξης του 10% – του μισθού του Ιουνίου.

Η επιτροπή αγώνα που έχει συσταθεί καλεί "σε ενιαίο συντονισμό και οργάνωση από κοινού για το επόμενο βήμα, ώστε να φτιαχτεί ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων και να δοθεί συντονισμένα αγωνιστική απάντηση."

Στην συγκέντρωση τους έξω από το υπουργείο Εργασίας, οι εργαζόμενοι του Μαρινόπουλου, διεκδίκησαν την άμεση καταβολή όλου του μισθού τους και του επιδόματος αδείας, διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας και καμία βλαπτική μεταβολή στις εργασιακές τους σχέσεις.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φοίβος Ιωαννίδης: Συλλυπητήρια του προέδρου της Βουλής Κωνσταντίνου Τασούλα

Ο κ. Τασούλας κάνει λόγο για «μια πολυσχιδής πολιτική προσωπικότητα "έφυγε" λίγο πριν την Ανάσταση …