Η βιαιότητα εργαζομένων που έχει παγώσει την υφήλιο(VIDEO)

555

Ξεπέρασαν κατά πολύ τα όρια που τους επέτρεπε η εργασία τους εργαζόμενοι οι οποίοι μάλλον ένιωθαν ισχυροί λόγω των όπλων που έφεραν και έδειξαν την δύναμη τους σε έναν  άοπλο τον οποίο και πυροβόλησαν εν ψυχρώ, παγώνοντας την υφήλιο.

Αστυνομικοί των ΗΠΑ, έδειξαν για πολλοστή φορά την βιαιότητά τους και την ανικανότητα της χώρας τους να εξετάζει με προσοχή ποιο είναι ικανοί και ποιοι όχι,  για να χρεωθούν ένα όπλο, μιας και δεν είναι κατάλληλοι να εκτιμήσουν ένα περιστατικό, όπως αυτό που το θύμα τους απλώς προσπαθούσε να ηρεμήσει έναν ασθενή που πάσχει από αυτισμό, ο οποίος μόλις το είχε σκάσει από ένα ίδρυμα στο οποίο αυτός εργαζόταν ως θεραπευτής.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Μαϊάμι των Ηνωμένων Πολιτειών, με το θύμα τους να υποστηρίζει:

«Εκείνη τη στιγμή φοβήθηκα περισσότερο για τη ζωή του 23χρονο ασθενή παρά για τη δική μου. Πίστευα ότι όσο έχω τα χέρια μου ψηλά δεν θα με πυροβολήσουν, αλλά έκανα λάθος. Ρώτησα ένα από τους αστυνομικούς γιατί με πυροβόλησε και η απάντηση του ήταν "δεν ξέρω"» δήλωσε ο άνδρας στο WSVN.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κασσελάκης: Ψάχνει να βρει φέτα με 6,28 ευρώ – Δείτε βίντεο 

«Ψάχνω να βρω προσφορά για φέτα. Δεν μπορώ να αγοράσω φέτα με τον προϋπολογισμό μου. …