Θέσεις εργασίας σε Ελληνική Καπνοβιομηχανία

ergasia2905good-job-quotes-1

Είσαι περίεργος και αυτο-καθοδηγείται; Θα κάνει τη διαφορά για την εταιρεία μας και τους συναδέλφους σας γύρω σας; Εάν η απάντηση είναι ναι, τότε θα θέλαμε να ακούσουμε από εσάς! Ψάχνουμε για πάθος τα άτομα που τους αρέσει δημιουργική και διεθνή περιβάλλοντα εργασίας!

"Έχετε ένα πανεπιστημιακό πτυχίο σε Διοίκηση Επιχειρήσεων, Μάρκετινγκ ή οποιοδήποτε άλλο σχετικό πεδίο. Είστε σε άπταιστα αγγλικά, μια εξαιρετική χρήστη των προγραμμάτων MS Office (Word, Excel, PowerPoint κλπ) και να έχουν μια έγκυρη άδεια οδήγησης. Δύο χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στο μάρκετινγκ ή πωλήσεων θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν.
Πρέπει να ανταποκριθείται στην πρόκληση

Ψάχνουμε για τη θαρραλέα και αποφασιστική επαγγελματικη σας ιακνότητα να αναπτύξετε μια προκλητική και ανταμείβοντας σταδιοδρομία σε ένα πραγματικά πολυεθνικό επιχειρηματικό περιβάλλον. Μπορείτε να γίνετε μέλος της ομάδας πιο Μοναδικό & Καινοτόμες Πωλήσεις και να αποκτήσουν εμπειρία στον τομέα, επίσημες προπονήσεις και μια καλή κατανόηση των πολυεθνικών διαδικασιών, κεφαλαιοποιήσει τις γνώσεις σας και να αναπτύξετε τις δικές σας ικανότητες.

τις ευθύνες σας, μεταξύ άλλων, θα περιλαμβάνει:

Αλληλεπίδραση με τα διάφορα ενδιαφερόμενα μέρη και η διαχείριση των προωθητικών ομάδων
Προετοιμασία των κατάλληλων σχεδίων δράσης σύμφωνα με την στρατηγική μάρκετινγκ Brand
Εξασφαλίζοντας αποτελέσματα των επιχειρήσεων εντός της περιοχής ευθύνης σας μέσα από διάφορες πρωτοβουλίες και δραστηριότητες σε διάφορα σημεία πώλησης
Ευθύνη της διανομής και της προβολής των σημάτων της Philip Morris σε μια συγκεκριμένη περιοχή με τον καταναλωτή στο προσκήνιο
Οικοδόμηση ισχυρών σχέσεων με τους λιανοπωλητές και τους εμπορικούς εταίρους, έτσι ώστε να αυξήσει τις πωλήσεις και το μερίδιο αγοράς για τη Philip Morris Μάρκες στο έδαφος
Παροχή έγκαιρης και επαγγελματική υποστήριξη και υπηρεσίες στους λιανοπωλητές και τους εμπορικούς εταίρους

ΒΡΕΙΤΕ μια νέα διαδρομή

Η εταιρεία μας σας προσφέρει μια νέα προοπτική. Εδώ, ποτέ δεν θα σταματήσει να εξερευνήσετε και να ανακαλύψετε. Παίρνουμε on-the-job μάθησης σε ένα άλλο επίπεδο, δίνοντας κάθε ευκαιρία να αναπτύξουν την καριέρα σας και να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές σας μέσα ή έξω από την Ελλάδα σας. Με καινοτόμες τεχνολογίες, υπηρεσίες και διαδικασίες, που υποστηρίζεται από έναν ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών και των αποζημιώσεων, θα λειτουργήσει σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον με τα μέλη της ομάδας από όλο τον κόσμο.

Ενταχθούν σε μια LEADER ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΟΡΑ

Παπαστράτος είναι η μεγαλύτερη εταιρεία καπνού στην Ελλάδα με ιστορία 85 χρόνων. Σήμερα Παπαστράτος, με έδρα τον Ασπρόπυργο, κατέχει το state-of-the-art παραγωγής και διοίκησης εγκαταστάσεις που προσφέρουν ένα εξαιρετικό μέρος για να εργαστούν σε όλους τους εργαζομένους.

Ενδιαφέρονται να μάθουν τις δεξιότητες που ανοίγουν τις πόρτες ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ καριέρα που θέλετε;

Όνειρο ... DARE ... DO ...& Ισχύει  μέχρι την Παρασκευή 19 Αυγούστου"

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δένδιας: Στα Επιτηρητικά Φυλάκια Στρογγύλης και Ρω

Ευχές με στελέχη του υπουργείου και οπλίτες αντάλλαξε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας  Ο Υπουργός Εθνικής …