52 προσλήψεις μέχρι και 31/12/2017!

εργασια8644e86a-95d2-4232-8073-d30a7c57db6c

Τα φυσικά πρόσωπα που απασχολούνταν ή απασχολούνται στην παροχή υπηρεσιών καθαριότητας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης και Ψυχιατρικού Τομέα (πρώην Ψ.Ν.Π.Ο) , να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, μέσω υποβολής σχετικής αίτησης για τη σύναψη ατομικής σύμβασης μίσθωσης έργου, για την καθαριότητα των εγκαταστάσεων του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης και Ψυχιατρικού Τομέα (Πρώην Ψ.Ν.Π.Ο).
Οι συμβάσεις που θα συναφθούν είναι:
  • Για το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης : ΕΙΚΟΣΙ ENNEA (29)
  • Για τον Ψυχιατρικό Τομέα (πρώην ΨΝΠΟ) : ΕΙΚΟΣΙ ΤΡΕΙΣ (23)

H διάρκεια των συμβάσεων μίσθωσης έργου για την καθαριότητα θα είναι από την υπογραφή τους έως και την 31-12-2017.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα της αίτησης και της υπεύθυνης δήλωσης : Α. στο Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης B. Στο Τμήμα Προσωπικού Ψυχιατρικού Τομέα του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης και στην ιστοσελίδα του Νοσοκομείου μας www.psynpo.gr. H πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, με συνημμένα τα έντυπα και την Υ.Δ., να αναρτηθεί στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, καθώς και στην ιστοσελίδα του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σεισμός με επίκεντρο το Σιγρί Λέσβου

Σεισμός στην Λέσβο μεγέθους 4.0 Ρίχτερ με επίκεντρο νοτιοδυτικά του Σιγριού Λέσβου   Γεωδυναμικό Ινστιτούτο …