Στάση πληρωμώ από τον μεγαλύτερο ταξιδιωτικό όμιλο

stasi-pliromon

Στάση πληρωμών κήρυξε ο μεγαλύτερος online ταξιδιωτικός όμιλος της Γερμανίας, Unister Holding μετά τον θάνατο το ιδρυτή του Thomas Wagner, σε αεροπορικό δυστύχημα στην Σλοβενία.

Όπως μεταδίδει η γερμανική FVW, ο Wagner ο οποίος ίδρυσε την Unister το 2002, δημιουργώντας τη μεγαλύτερη ταξιδιωτική εταιρεία της χώρας, βρήκε τραγικό θάνατο όταν το ιδιωτικό του αεροπλάνο συνετρίβη  την προηγούμενη εβδομάδα.

Νεκροί βρέθηκαν και οι τρεις συνεπιβάτες Oliver Schilling, εταίρος και μέτοχος στην Unister, ένας Γερμανός οικονομικός σύμβουλος και ο πιλότος.

Το ταξιδιωτικό πρακτορείο, επικαλούμενο δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου αναφέρει ότι ο 38χρονος Wagner ταξίδεψε με το ιδιωτικό του αεροπλάνο στην Βενετία σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσει ένα δάνειο πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Για τον σκοπό τούτο, φέρεται να είχε μαζί του 1,2 εκατ. ευρώ σε μετρητά ως εγγύηση για το δάνειο των 10 εκατ. ευρώ. Η Αστυνομία της Βενετίας επιβεβαίωσε ότι στο αεροσκάφος βρέθηκαν 10.000 σουηδικές κορόνες χωρίς να αναφέρεται σε βαλίτσα με εκατομμύρια ευρώ.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γεραπετρίτης: Συνάντηση με τον Αμερικανό Γερουσιαστή Cory Booker

Η συζήτηση επικεντρώθηκε κατά κύριο λόγο στην κρίση στη Μέση Ανατολή και τις επιπτώσεις της …