Ενιαία Αρχή άνοιξε μία θέση

ΔΟΥΛΕΙΑ
Την πρόσληψη ενός (1) ατόμου ανακοινώνει προς άμεση πρόσληψη Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων, που εδρεύει στην Αθήνα της Περιφέρειας Αττικής, για τη θέση Νομικού Συμβούλου της με τις ακόλουθες αρμοδιότητες:
  • α) τη δικαστική εκπροσώπηση της Αρχής και
  • β) τη νομική υποστήριξη των ενεργειών και αποφάσεων της Αρχής με νομικές συμβουλές και γνωμοδοτήσεις σε θέματα που αφορούν την εφαρμογή και ερμηνεία του ευρωπαϊκού ενωσιακού δικαίου των δημοσίων συμβάσεων (συμβάσεων έργων, υπηρεσιών, προμηθειών, συμβάσεων παραχώρησης και συμπράξεων δημόσιου-ιδιωτικού τομέα), καθώς και τη νομική υποστήριξη της Αρχής στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τους Διεθνείς Οργανισμούς.
Ο Νομικός Σύμβουλος δεν επιτρέπεται, για όσον χρόνο παρέχει νομικές υπηρεσίες στην Αρχή, να παρέχει  αντίστοιχες υπηρεσίες με οποιαδήποτε έννομη σχέση σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα, σε θέματα δικαίου των  δημοσίων συμβάσεων.
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής:
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας με τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, αποδεικτικά δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε ταχυδρομικά με απόδειξη στην ταχ. διεύθυνση: Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων, Πρωτόκολλο, Λ. Κηφισίας 7, 5ος όροφος, ΤΚ 115 23, Αμπελόκηποι,
Αθήνα.
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και 26 Αυγούστου

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Το Ισραήλ, το Ιράν και οι συνέπειες για την οικονομία

Η κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή έχει συνέπειες και για την οικονομία του Ισραήλ …