Ίδρυμα ζητά έναν εργαζόμενο

ergassssssia

Οι ενδιαφερόμενοι, που επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να υποβάλουν αίτηση με σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα και συνημμένα τα αναφερόμενα σε αυτό, δικαιολογητικά-τίτλους σπουδών, για την πλήρωση μιας θέσης εργοθεραπευτή, με σύμβαση Ορισμένου Χρόνου, από 1/9/16 έως 31/7/17, προκηρύσσει το Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο Πατρών «Η ΜΕΡΙΜΝΑ»..

Οι αιτήσεις με τα αναφερόμενα στο βιογραφικό σημείωμα δικαιολογητικά-τίτλους σπουδών (φωτοαντίγραφα) θα κατατίθενται στη Γραμματεία του "ΜΕΡΙΜΝΑ", στο Άλσος Γηροκομείου Πατρών, μέχρι και την Παρασκευή 29/7/2016, κάθε εργάσιμη μέρα και ώρες 9 π.μ.-2 μ.μ.

Τυχόν πρόσθετα προσόντα και ενδεχόμενη προϋπηρεσία θα εκτιμηθούν αναλόγως.

Θα προηγηθεί συνέντευξη με τους ενδιαφερόμενους.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα: 2610-221946 και 2610072988.

Η προκήρυξη δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του Θ.Π.Κ. «Η ΜΕΡΙΜΝΑ» www.merimna-patras.gr


.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σπαρτιάτες: Ανεξαρτητοποιήθηκε και ο Γιώργος Ασπιώτης

Πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα έχουν απομείνει πέντε βουλευτές Ανεξαρτητοποιήθηκε την Τρίτη μέχρι πρότινος βουλευτής των Σπαρτιατών, Γιώργος …