Θέση εργασίας 9 μηνών

proslipsi_0_01

Με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ειδικού τύπου διαρκείας εννέα (09) μηνών, πλήρους απασχόλησης, όπως προβλέπεται στον οικείο Κανονισμό Εσωτερικών Υπηρεσιών, προκειμένου να επιτευχθεί η εύρυθμη και ομαλή λειτουργία του Δημοτικού Ωδείου και Παρατήματος αυτού καθώς και των πολιτιστικών κέντρων του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει έναν (01) καλλιτεχνικό διευθυντή ΤΕ, η ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΑΙΑΣ –ΧΟΡΤΙΑΤΗ.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτηση τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερών από την επομένη της ημερομηνίας δημοσίευσης της παρούσας, Δευτέρα 25.07.2016 , στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη (Διεύθυνση Απ. Σαμανίδη 21 στο Πανόραμα Τηλ. 2313 301013) από την Τρίτη 26.07.2016 έως και την Πέμπτη 04.08.2016. και τις ώρες: 09.00- 14.00.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ. Μαύρος (ΔΕΗ): Αναγκαίες οι επενδύσεις σε ΑΠΕ για την ενεργειακή ασφάλεια

Συνομιλώντας με τον Daniel Franklin, executive editor του Economist, ο κ. Μαύρος αναφέρθηκε στα θέματα …