Δήμος ζητά προσωπικό για 4 θέσεις

job4-Creative-Ways-to-Broadcast-Your-Open-Job-Positions-870x400
Ανακοίνωση για την πλήρωση τεσσάρων (4) θέσεων στελεχών και λοιπού προσωπικού, παιδικών κατασκηνώσεων του κρατικού προγράμματος, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη παροδικών αναγκών της αναφερομένης στο θέμα παιδικής εξοχής, εξέδωσε ο Δήμος Μαραθώνα.
ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας
2. Φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών τους στον οποίο να αναγράφεται ο ακριβής βαθμός αυτού (ΜΟΝΟ για υποψηφίους των κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ). Σε κάθε περίπτωση που ο βαθμός εκφράζεται με αξιολογικό χαρακτηρισμό ή με ακέραιο αριθμό πρέπει στη φωτοτυπία του τίτλου να περιλαμβάνεται και βεβαίωση της οικείας σχολής για τον ακριβή αριθμητικό αριθμό.
ΠΡΟΣΟΧΗ : ΘΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΘΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΤΙΤΛΟΣ ΔΙΑΦΟΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΥΠΟΨΗ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΌΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΤΙΤΛΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ.
3. Επίσημο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ο προσωπικός αριθμός φορολογικού μητρώου του υποψηφίου (Α,Φ.Μ.) καθώς επίσης και επίσημο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ο Α.Μ.Ι. (Αριθμός Μητρώου ΙΚΑ) και ο αριθμός μητρώου κοινωνικής ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.).
4. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986
5. Για την απόδειξη του κριτηρίου της ανεργίας απαιτείται αποκλειστικά και μόνο σχετική βεβαίωση ΟΑΕΔ που είναι αρμόδιος προς τούτο ( η ημερομηνία έκδοσης της οποίας δεν θα απέχει περισσότερο από εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία έναρξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων).
6. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης,
7. Εάν ο τίτλος έχει αποκτηθεί στην αλλοδαπή
Αιτήσεις στο Δήμο.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μισθολογική αναγνώριση προϋπηρεσίας δημοσίων υπαλλήλων στον ιδιωτικό τομέα

Άρθρο του Δικηγορικού Γραφείου ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΥΤΛΗΣ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΦΟΠΟΥΛΟΣ   «Οι δημόσιοι υπάλληλοι και υπάλληλοι …