Εργαζόμενος απολύθηκε γιατί.....

apolish

Πατρινός υπάλληλος πήρε πόδι από την υπηρεσία του καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να εμπλέκεται στην γνωστή στα τοπικά σύνορα υπόθεση της ρευματοκλοπής του 2012, σε πληθώρα επιχειρήσεων.

Οι ίδιες πληροφορίες του ergasianews.gr, κάνουν λόγο για απόφαση μονόδρομο της ΔΕΗ, λόγω των στοιχείων που συνέλεξαν τα τεχνικά της κλιμάκια, σύμφωνα με τα οποία με την δική του παρέμβαση οι εν λόγω επιχειρήσεις είχαν παρέμβει στα ρολόγια, ζημιώνοντας κατά χιλιάδες ευρώ την Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού, με τις επιχειρήσεις να πληρώνουν όπως ήταν αναμενόμενο τσουχτερά πρόστιμα.

Προς γνώση και συμμόρφωση όλων, η ΔΕΗ καθιστά σαφές, ότι τα συνεργεία της θα συνεχίσουν ακατάπαυστα τους ελέγχους.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

e-ΕΦΚΑ. Επανυπολογισμός συντάξεων και αναδρομικά συνταξιούχων

Επανυπολογισμός συντάξεων και αναδρομικά συνταξιούχων. Ο e-ΕΦΚΑ με συνέπεια, επίπονη επεξεργασία και εντατικό επανέλεγχο, καταβάλλει …