Γνωστό Φιλανθρωπικό ίδρυμα ζητά προσωπικό

jobswes

Ένα νέο σημείο διαμονής τροφίμων στην Αθήνα, στο πλαίσιο του προγράμματος «Φαγητό από καρδιάς», πρόκειται να ανοίξει το φιλανθρωπικό ίδρυμα του Στέλιου Χατζηιωάννου, που βρίσκεται στην οδό Χαρίλαου Τρικούπη 118 , στο κέντρο της Αθήνας.

Με βάση τα παραπάνω αναζητείται εξωτερικός συνεργάτης για τη λειτουργία του σημείου διανομής.

Κάθε υποψήφιος θα πρέπει να πληρεί τις παρακάτω προϋποθέσεις:

  • Να είναι αυτοαπασχολούμενος με απόδειξη παροχής υπηρεσιών.
  • Να έχει τη δυνατότητα να βρίσκεται στην οδό Χαρίλαου Τρικούπη από τις 7 έως τις 10 το πρωί, όλες τις εργάσιμες ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή, για να μοιράζει φαγητό στους δικαιούχους.
  • Κατά προτίμηση να κατοικεί σε απόσταση 20 λεπτών το μέγιστο, με τα μέσα μαζικής μεταφοράς από την οδό Χαρίλαου Τρικούπη.
  • Να μπορεί να επικοινωνεί μέσω e-mail στα αγγλικά, και να χρησιμοποιεί το δικό του laptop, ώστε να καταγράφει τις μερίδες φαγητού.
  • Η χρηματική αμοιβή θα εξαρτάται από τον αριθμό των δικαιούχων που θα εξυπηρετούνται καθημερινά και θα είναι €0.05  κατ’ άτομο.

Αναμένεται να προσφέρεται φαγητό σε 1.000 άτομα κάθε εργάσιμη μέρα, με βάση τις ποσότητες που διανέμουμε στα υπόλοιπα ιδρύματα μας σε Κεραμικό, Πειραιά και οδό Ευριπίδου .

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν μήνυμα στη σελίδα του ιδρύματος στο Facebook με το βιογραφικό και τα στοιχεία επικοινωνίας.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΑΑΔΕ: Σε λειτουργία η πλατφόρμα αμφισβήτησης του τεκμαρτού εισοδήματος

Από την έναρξη της υποβολής φορολογικών δηλώσεων και έως το πρωί, 65 πολίτες έχουν εκδηλώσει …