Οι νέες διαθέσιμες θέσεις εργασίας Μηχανικών

mixanologos-mixanikos-sin-anglia

Το σύνολο των θέσεων εργασίας στις ειδικότητες των Μηχανικών, γνωστοποιεί στην ιστοσελίδα του το ΤΤΕ, προς ενημέρωση των άνεργων μελών του που αναζητούν  μία θέση απασχόλησης.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Τεχνική Εταιρεία, με έδρα την Αθήνα, ζητά Πολιτικό Μηχ/κό με πολύ καλη γνώση στη χρήση τοπογραφικών οργάνων, ή Τοπογράφο Μηχ/κό, με 10ετη εργοταξιακή εμπειρία, ως εργοταξιάρχης, για έργο οδοποιίας στη περιοχή του Κιάτου. Αποστολή βιογραφικών adrikodim@yahoo.gr (link sends e-mail)

Από Τεχνική Εταιρεία με έδρα τη Θεσσαλονίκη, ζητείται Μηχανολόγος Μηχανικός για εργοτάξιο στην περιοχή της Κοζάνης με εμπειρία σε Έργα Βιολογικών Καθαρισμών και σε Δημόσια Έργα.Αποστολή Βιογραφικών στο info@themethlon-atee.gr (link sends e-mail).

Η εταιρεία μας ενδιαφέρεται να προσλάβει άμεσα έναν Ηλεκτρολόγο Μηχανικό με δεκαετή εμπειρία σε μελέτες κτιριακών έργων και έργων υποδομής με καλή γνώση του σχεδιαστικού πακέτου AUTOCAD. Επιθυμητή η καλή γνώση του REVIT. Λ. Κηφισιας 326 - Τ.Κ. 15233 Χαλανδρι Τηλ.: 210 6810559, 210 6810585 Email επικοινωνιας: info@kion-arch.gr (link sends e-mail)

Ζητούνται ενεργειακοί επιθεωρητές για διενέργεια ενεργειακών επιθεωρήσεων στην περιοχή Αττικής. Βιογραφικά στο ckali@teemail.gr (link sends e-mail).

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τα ελληνικά ομόλογα στη δίνη των γαλλικών εκλογών

Οι μεγάλες πιέσεις που δέχθηκαν τα Γαλλικά ομόλογα εξαιτίας των εκλογών, μεταφέρθηκαν σε όλες σχεδόν …