Καταβολή προνοιακών επιδομάτων με καθυστέρηση

proniaka-epidomata-patratora1-800x510

Στα πλαίσια της συνεχούς εξυπηρέτησης των πολιτών, ιδιαίτερα των ευπαθών ομάδων, πρόκειται να αναλάβει την αρμοδιότητα χορήγησης των προνοιακών επιδομάτων από τις αρχές του έτους 2017, όπως ενημερώνει ο Δήμος Πεντέλης.
"Όλοι οι δικαιούχοι προνοιακών επιδομάτων που κατοικούν στα όρια του Δήμου Πεντέλης θα απευθύνονται στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα αυτή αρμοδιότητα θα ασκηθεί από το υφιστάμενο προσωπικό ενώ οι δαπάνες αγοράς του σχετικού πληροφορικού προγράμματος και του αναγκαίου υλικοτεχνικού εξοπλισμού θα βαρύνουν τον προϋπολογισμό του Δήμου, χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση των δημοτών.
Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση με περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία."


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σπαρτιάτες: Ανεξαρτητοποιήθηκε και ο Γιώργος Ασπιώτης

Πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα έχουν απομείνει πέντε βουλευτές Ανεξαρτητοποιήθηκε την Τρίτη μέχρι πρότινος βουλευτής των Σπαρτιατών, Γιώργος …