Ποιες ενστάσεις για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα έγινα δεκτές

euro-647x429
Πληρούν τελικά τα κριτήριακαταβολής του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος, όσοι είχαν εξαιρεθεί και υπέβαλλαν ενστάσεις, όπς προκύπτει τώρα από την ανάλογη απόφαση της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας, sύμφωνα με την οποία
"Γίνεται γνωστό ότι εγκρίνονται ενστάσεις που κατατέθηκαν από 31 αιτούντες και απορρίπτονται ενστάσεις που κατατέθηκαν από 55 αιτούντες του Προγράμματος Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα – ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ, σύμφωνα με το πόρισμα της αρμόδιας Επιτροπής Ενστάσεων/Προσφυγών και Καταγγελιών για το Πρόγραμμα «Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα – ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ».
Τα αποτελέσματα των ενστάσεων πάντα σύμφωνα με την απόφαση αποστέλλονται στην ΗΔΙΚΑ Α.Ε. μετά του Πίνακα Αποτελεσμάτων Ενστάσεων της Επιτροπής Ενστάσεων για τη σύνταξη Προσωρινού Πίνακα Δικαιούχων όπου και θα αναρτηθούν άμεσα."


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σπαρτιάτες: Ανεξαρτητοποιήθηκε και ο Γιώργος Ασπιώτης

Πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα έχουν απομείνει πέντε βουλευτές Ανεξαρτητοποιήθηκε την Τρίτη μέχρι πρότινος βουλευτής των Σπαρτιατών, Γιώργος …