Ραγδαίες οι εξελίξεις στα Σούπερ Μάρκετ «Μαρινόπουλος»

29s21marin1-thumb-large

Μέσω Πάτρας ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τα καταστήματα και το προσωπικό του ομίλου «Μαρινόπουλος», καθώς ο πρώην ιδιοκτήτης των «Κρόνος» Νίκος Καρακίτσος προσχώρησε σε ανάρτηση στην οποία επιβεβαιώνει τις πληροφορίες ότι η επιχείρηση εξαγοράζεται τελικά από τον Όμιλο Σκλαβενίτη.

«Η απόφαση της οικογένειας Σκλαβενίτη να αναλάβει τη Μαρινόπουλος, είναι μια πολύ σοβαρή επιχειρηματική κίνηση, με πολλές παραμέτρους. Σώζει 13.000 εργαζόμενους, 3.000 προμηθευτές, παραγωγούς, εμπόρους, εισαγωγείς και όχι μόνο. Συγχαρητήρια για το μεγάλο σας βήμα. Καλή επιτυχία σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!».

Με βάση πάντως τις πληροφορίες που διαρρέουν, η επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας είναι θέμα ωρών...τόσο για Σκλαβενίτη-Μαρινόπουλο, όσο και για Σκλαβενίτη με τους προμηθευτές και των πιστωτές.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πιερρακάκης για ψηφιακό σχολείο: Η τεχνολογία βοηθάει το σχολείο επικουρικά

«Τα μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Ουνέσκο, ιστορικοί ναοί, δεν μπορούν να μετατρέπονται σε τζαμιά»,τόνισε …