Από το BREXIT στις μαζικές απολύσεις

apolyseis8585

Ραγδαίες και δυσάρεστες είναι οι εξελίξεις εν μέσω brexit στη Μεγάλη Βρετανία, όπου οι πολίτες της, νιώθουν τώρα τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος, βλέποντας να το ακολουθούν χιλιάδες απολύσεις και φοβούμενοι τα χειρότερα....

Σήμερα ο τραπεζικός όμιλος Lloyds ανακοίνωσε ότι θα επισπεύσει τα σχέδια περικοπής του κόστους με μπαράζ απολύσεων, ώστε όπως ανέφερε, να αντισταθμίσει το δυσκολότερο οικονομικό περιβάλλον και τη πιθανή μείωση στη ζήτηση για δάνεια λόγω της ψήφου της Βρετανίας υπέρ του Brexit, ξέχωρα από το γεγονός ότι ανακοίνωσε ταυτόχρονα και υπερδιπλάσια κέρδη για το πρώτο εξάμηνο του έτους!!!

Αυτό σημαίνει αυτόματα, ότι 3.000 εργαζόμενοι του ομίλου θα δουν την πόρτα της εξόδου, αφού θα αποτελέσουν παρελθόν 200 καταστήματά του, εξέλιξη δυσοίωνη, καθώς πρόκειται για τον μεγαλύτερο όμιλο λιανικής τραπεζικής στη Βρετανία.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο - Κλείσιμο: Πτώση 0,28%, στα 157,09 εκατ. ευρώ ο τζίρος

Η αγορά παρουσίασε καλύτερη εικόνα σε σχέση με αυτή των ευρωπαϊκών αγορών οι οποίες κατέγραφαν …