Παραδοχή: Άδικος ο ΕΝΦΙΑ!

voulikalh

Eπί της αρχής, στο σύνολό του και κατ' άρθρον, κατά πλειοψηφία ψηφίστηκε από τη Βουλή το σχέδιο νόμου του υπουργείου Οικονομικών «τροποποιήσεις του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα για την ενίσχυση της καταπολέμησης της παράνομης εμπορίας καπνού και βιομηχανοποιημένων καπνών και την Ίδρυση Συντονιστικού Κέντρου για την Καταπολέμηση του Λαθρεμπορίου».

Υπέρ του σχεδίου νόμου, επί της αρχής, ψήφισαν ο ΣΥΡΙΖΑ, η Νέα Δημοκρατία, το Ποτάμι, η Δημοκρατική Συμπαράταξη, οι ΑΝΕΛ και η Ένωση Κεντρώων. Κατά ψήφισε η Χρυσή Αυγή, ενώ «παρών» δήλωσε το ΚΚΕ.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, εμφανίστηκε κλείνοντας τη συζήτηση στην Ολομέλεια, υπέ του δέοντος αισιόδοξος, παρά την αύξηση των ληξιπρόθεσμων, ότι «Τα φορολογικά έσοδα πάνε καλά και δεν θα χρειαστεί να ενεργοποιηθεί ο κόφτης. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι και θα κάνουμε αυτά για τα οποία έχουμε δεσμευτεί έναντι του ελληνικού λαού».

Επίσης εστίασε και στον ΕΝΦΙΑ δίνοντας ξανά υπόσχεση για αλλαγή του, «με φόρο ακίνητης περιουσίας, πιο δίκαιο και πιο αναλογικό», παραδεχόμενος για πολλοστή φορά ότι εφαρμόζει η κυβέρνησή του ένα μέτρο άδικο και εισπρακτικό!!!


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρεύμα: Πως διαμορφώνονται οι τιμές στα τιμολόγια Οκτωβρίου

Τα νέα τιμολόγια θα ανακοινωθούν την ερχόμενη Τρίτη 1η Οκτωβρίου οπότε θα έχει «κλείσει» η …