Στο γήπεδο στο εξής, μόνο με κάρτα εισόδου...(ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ)

kondonis

Στις 20 Αυγούστου ξεκινά το πρωτάθλημα της Super League, με μία σημαντική αλλαγή, αυτή της εισόδου στο κάθε γήπεδο, αποκλειστικά και μόνο με την "Κάρτα Φιλάθλου", με όλους τους υπόλοιπους να μένουν εκτός, σύμφωνα με την τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή και η οποία να ψηφιστεί εντός των επόμενων ημερών, δίνοντας την δυνατότητα με αντίτιμο 2 ευρώ, να την προμηθευτούν οι φίλαθλοι προσκομίζοντας το ΑΜΚΑ τους, με τους γονείς να καλούνται να υπογράψουν ότι θα συνοδεύουν πάντα οι ίδιοι τα παιδιά τους στο γήπεδο, εφόσον είναι μικρότερα των 14 ετών.

Σκοπός του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή, είναι να αποτελέσουν παρελθόν τα πολλά κρούσματα βίας στα ελληνικά γήπεδα, αν και ήδη υπάρχει σωρεία αντιδράσεων.

 ππποοοξξξνννμμ


 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Οι απώλειες του Δημοσίου από ΦΠΑ στη χώρα μας μειώθηκαν κατά 50%

«Να, λοιπόν, που μέτρα, όπως η διασύνδεση των ταμειακών μηχανών με τα POS, το myDATA …