Το Προεδρικό Διάταγμα που βάζει "φερμουάρ" στην ενημέρωση-Μόνο ελεγχόμενη

efimerides_1

Bugün, Millet, Meydan, Özgür Düşünce, Taraf, Yarına Bakış, Yeni Hayat, Zaman, Today's zaman, συγκαταλέγονται μεταξύ των 45 εφημερίδων που αναστέλλουν την λειτουργία τους στην Τουρκία με Προεδρικό διάταγμα, καθώς επίσης και τα πρακτορεία εδήσεων Cihan, Muhabir haber και Sem haber, καθώς και οι τηλεοπτικοί σταθμοί: Barış, Bugün, Can Erzincan, Dünya, Hira, Irmak, Kanal 124, Kanaltürk, MC TV, Mehtap, Merkür, Samanyolu Haber, Samanyolu TV, SRT, Tuna Shopping, Yumurcak, αλλά και τα ραδιόφωνα, Aksaray Mavi, Aktüel, Berfin, Burç, Cihan, Dünya, Esra, Haber Radyo Ege, Herkül, Jest, Kanaltürk Radyo, Radyo 59, Radyo Aile Rehberi, Bamteli, Cihan, Fıkıh, Küre, Mehtap, Nur, Şimşek, Samanyolu Haber, Umut, Yağmur.

512x540_0ba487a2b892dcd63fcc7d73c7fac809

Συνολικά, κλείνουν πάνω από 130 μέσα ενημέρωσης στην Τουρκία, ενώ προσήχθησαν από τις τουρκικές Αρχές οι Αλί Μπουλάτς και Μουμτζαζέρ Τούρκονε, που είναι πολύ γνωστά ονόματα της δημοσιογραφίας στη γειτονική χώρα και αρθρογραφούσαν στην εφημερίδα «Ζαμάν».

Από σήμερα το πρωί η ενημέρωση στην γείτονα χώρα, είναι απόλυτα ελεγχόμενη από την κυβέρνηση και τον Ερντιγάν, με τις εκκαθαρίσεις να συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και η "απόπειρα πραξικοπήματος", να λαμβάνει τελικά για τους περισσότερους, διαφορετική τροπή από την αρχική....


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα δημοσκόπηση της Pulse για την πολιτική κατάσταση

Νέα δημοσκόπηση της Pulse για την πολιτική κατάσταση για λογαριασμό του ΣΚΑΪ καταγράφει την άποψη …