Υγιεινή και Ασφάλεια στην Εργασία (VIDEO)

191d7-ygieini-kai-asfaleia-1i-synantisi-ekpaideysis-enimerwsis

Επιμορφωτική συνάντηση για τους Εργαζόμενους - Μέλη του, που οι ειδικότητες και τα καθήκοντά τους σχετίζονται με τη χρήση καλαθοφόρου-ανυψωτικού μηχανήματος, με θέμα: «Κίνδυνοι, πρόληψη, νομοθεσία εργασιών σε ύψος, με χρήση καλαθοφόρου ανυψωτικού οχήματος», διοργάνωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Ηρακλείου.

Θα ακολουθήσουν:

2η εκπαιδευτική συνάντηση: «Χειριστές μηχανημάτων έργου».

3η εκπαιδευτική συνάντηση: «Συνεργεία καθαριότητας - Οδηγοί απορριμματοφόρων - εργάτες αποκομιδής απορριμμάτων».

4η εκπαιδευτική συνάντηση: «Υπάλληλοι Τεχνικών Υπηρεσιών».

5η εκπαιδευτική συνάντηση: «Οδηγοί αυτοκινήτων».

6η εκπαιδευτική συνάντηση: «Διοικητικοί Υπάλληλοι».

"Σε συνθήκες οικονομικής κρίσης, με τη μεγάλη υποβάθμιση που δέχτηκαν οι οικονομικές απολαβές των εργαζομένων, ας προστατευτούν από την απαξίωση οι άλλες δυο βασικές αρχές της εργασίας, της υγιεινής και της ασφάλειας. Στο μακρύ κατάλογο εργατικών ατυχημάτων (πολλά από αυτά θανατηφόρα) στους εργαζόμενους των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, απαντάμε με ενημέρωση, εκπαίδευση συνεργασία, διεκδίκηση τήρησης θεσμικού πλαισίου", Ττονίζει στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο - Κλείσιμο: Πτώση 0,28%, στα 157,09 εκατ. ευρώ ο τζίρος

Η αγορά παρουσίασε καλύτερη εικόνα σε σχέση με αυτή των ευρωπαϊκών αγορών οι οποίες κατέγραφαν …