Κατακόρυφη αύξηση των αιτήσεων επιδόματος ανεργίας

eurocila

14.000 περισσότερες αιτήσεις για επιδόματα ανεργίας κατεγράφησαν, όταν σε εβδομαδιαίο επίπεδο υποβάλλονται περί των  266.000 αιτήσεων, στην χώρα του ονείρου, του μάρκετινγκ και των πανύψηλων κτιρίων, στις ΗΠΑ, όπως ανακοίνωσε επίσημα το αμερικανικό υπουργείου Εργασίας, καθώς  η φτώχια, η δυστυχία και η απομόνωση ζουν και βασιλεύουν λίγα μέτρα μακριά από το Χόλιγουντ και τους πολυσύχναστους δρόμους της Ν.Υόρκης.

Ειδικότερα:

  • Οι αιτήσεις για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 16 Ιουλίου αναθεωρήθηκαν καθοδικά στις 252.000.
  • Ο κινητός μέσος όρος τεσσάρων εβδομάδων, ο οποίος εξομαλύνει την εβδομαδιαία μεταβλητότητα, υποχώρησε κατά 1.000 την προηγούμενη εβδομάδα στις 256.500.
  • Οι συνεχιζόμενες αιτήσεις αυξήθηκαν κατά 7.000 στις 2.139.000 για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 16 Ιουλίου.

Ωστόσο οι ΗΠΑ, είναι αισιόδοξες ακόμα, διότι οι αιτήσεις παραμένουν κάτω από το ψυχολογικό επίπεδο των 300.000 για 73 συνεχείς εβδομάδες, το μεγαλύτερο σερί από το 1973.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Jumbo: Ξεπέρασαν το 1 δισ. ευρώ οι πωλήσεις

Αύξηση στις πωλήσεις και στα καθαρά κέρδη που έφτασαν τα 303 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε η …