Πέθανε εργαζόμενη που θυσιάστηκε για να σώσει παιδιά! (ΦΩΤΟ)

da5fc2406573eb22d500136ac78bdfe5_M

Θυσιάστηκε για να σώσει μικρά παιδιά από το θάνατο, που κάποιοι ανεγκέφαλοι θα τα οδηγούσαν, με αποτέλεσμα να αφήσει η ίδια την τελευταία της πνοή την Πέμπτη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμού, όπου νοσηλευόταν.

Πρόκειται για την 34χρονη δημοτική αστυνόμο Σταματίνα Νικολάου, που  τραυματίστηκε σοβαρά την περασμένη εβδομάδα σε τροχαίο, στην Αργυρούπολη.

cc22

Το τροχαίο είχε σημειωθεί στη λεωφόρο Κύπρου, έξω από το δημοτικό κολυμβητήριο Αργυρούπολης. Η δημοτική αστυνομικός, η οποία ήταν σε υπηρεσία, βρισκόταν πάνω στο πεζοδρόμιο όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω της.

Σύμφωνα με καταθέσεις μαρτύρων στην Τροχαία του Ελληνικού, το αυτοκίνητο που έπεσε πάνω στο πεζοδρόμιο έκανε κόντρες με ένα άλλο ΙΧ. Η άτυχη γυναίκα έβαλε το σώμα της μπροστά για να μην περάσουν ανεξέλεγκτα τη διασταύρωση μικρά παιδιά. Ωστόσο, το αυτοκίνητο ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και τη χτύπησε με δύναμη.

cc11

Η νεαρή δημοτική αστυνομικός συνόδευε τα παιδιά έξω από το κολυμβητήριο Αργυρούπολης και χάρη στην αυτοθυσία της κανένα από αυτά δεν έπαθε τίποτα.


 

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Κατασκευάζει νέο φωτοβολταϊκό 80 MW στη Δυτική Μακεδονία

Με τη λειτουργία του, ο νέος φωτοβολταϊκός σταθμός αναμένεται να αποτρέψει εκπομπές CO2 της τάξης …