Θέσεις εργασίας σε αντιπροσωπεία

jobkkkkimages

Εκπροσώπους για την στελέχωση τμήματος Μαζικών Πωλήσεων & Διεύθυνσης After Sales, ζητά  να προσλάβει επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκίνητου, η «Κ. ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ Α.Ε.Β.Ε.» και ειδικότερα ενδιαφέρεται για  «υπεύθυνο εταιρικών πωλήσεων και διευθυντή after sales».

Θέσεις:

Υπεύθυνος Εταιρικών Πωλήσεων

Ηλικία από 35 έως 50 ετών.

Καθήκοντα Ρόλου: ανάπτυξη εταιρικών επαφών & πωλήσεων, δημιουργία προτάσεων και λύσεων σε επαγγελματικούς στόλους και ευχέρεια μετακινήσεων και ταξιδιών.

Προσόντα: γνώση Η/Υ και MS office, γνώση Αγγλικών, προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση, επικοινωνιακό προφίλ, πνεύμα ομαδικής εργασίας και διαπραγματευτική ικανότητα.

Διευθυντής After Sales

Ηλικία από 35 έως 50 ετών.

Καθήκοντα Ρόλου: διαμόρφωση, συντονισμός τμήματος After Sales, ανάπτυξη Πωλήσεων After Sales και παρακολούθηση Παραγωγικότητας και των KPI’s τμήματος.

Προσόντα: άριστη γνώση Αγγλικών, Microsoft Excel, Powerpoint και προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση.

Η εταιρία προσφέρει: άμεση πρόσληψη με σύμβαση διάρκειας αορίστου χρόνου και πενθήμερη εργασία (Δευτέρα-Παρασκευή).

Για πληροφορίες, επικοινωνήστε με το τηλ.: 26510-85204, 5. Για αποστολή βιογραφικού σημειώματος: main@gartzonikas.gr


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Για ακόμα μία φορά, ο κ. Μητσοτάκης επέδειξε τη γνωστή «αλαζονεία του 41%»

"Η αλαζονεία, από την άλλη, δεν μπορεί να κρύψει τη συνειδητοποίηση της διαρκούς φθοράς της …