5 θέσεις μερικών μηνών

Job-search=-==

Την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και εξειδικευμένου εργατοτεχνικού προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών για τις ανάγκες του 12ΟΥ ΥΠΟΈΡΓΟΥ «ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΈΣ ΈΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΊΕΣ ΤΗΣ 26ΗΣ ΕΦΟΡΕΊΑΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΏΝ ΑΡΧΑΙΟΤΉΤΩΝ» ΤΟΥ ΈΡΓΟΥ: «ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΟΔΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΤΡΙΠΟΛΗ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ –ΚΑΙ ΚΛΑΔΟΣ ΛΕΥΚΤΡΟ – ΣΠΑΡΤΗ» ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ», για χρονικό διάστημα δυόμιση (2,5) μηνών και όχι πέραν της 25ης Οκτωβρίου 2016.

  • 1 ΠΕ Αρχαιολόγος
  • 1 ΠΕ Πολιτικός Μηχανικός
  • 1 ΤΕ Συντηρητής Αρχαιοτήτων
  • 2 ΥΕ Ειδικευμένοι Εργάτες

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Μεθώνης 10 και Κανάρη- 241 00 Καλαμάτα, απευθύνοντάς την στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας υπόψιν κας Α. Γεωργακοπούλου και κας Σοφίας Δροσινού (τηλ. επικοινωνίας: 27210 22534 – 26770), εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.yppo.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (από 01-08-2016 έως και 05- 08-2016).


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Αποχώρησαν 51 συνδικαλιστές - «Ο Κασσελάκης διαλύει το κόμμα»

Ολόκληρη η δήλωση αποχώρησης των 51 συνδικαλιστών Νέο πλήγμα στην ενότητά του υπέστη ο ΣΥΡΙΖΑ …